Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 
TicSalut  > Projectes estratègics  > Canal Salut
 

Canal Salut

canal_salut
Canal Salut neix com el web sanitari i de salut de referència en català i aglutina en un mateix portal informació sanitària rellevant, veraç, clara, actualitzada i amb garantia científica.

El portal web Canal Salut és una plataforma informativa i un espai de relació que s'adreça, d’una banda, a la ciutadania, perquè tingui una millor cura de la seva salut i pugui prevenir la malaltia, i de l’altra, als professionals de la salut, que hi trobaran un marc d'informació i recursos de referència.

Canal Salut és un projecte liderat pel Departament de Salut que implica tot un programa d'actuacions transversals per afavorir que la ciutadania s'impliqui i coresponsabilitzi de la seva salut.

Canal Salut, com a plataforma multicanal, té l'objectiu de facilitar l'accés als ciutadans, professionals i entitats als serveis i recursos electrònics relacionats amb temes de salut, per tal de fomentar la coresponsabilitat i el bon ús del sistema sanitari, establir una estratègia comuna per incrementar els serveis i continguts relacionats amb temes de salut a disposició dels agents del sistema, i oferir solucions tecnològiques de suport al sector salut.

Canal Salut obre noves possibilitats de relació entre la ciutadania, els professionals i l'Administració, emfatitzant conceptes clau com la transparència, el rendiment de comptes, la personalització de serveis i l'accés en línia a la informació, elements que guien la transformació del sistema de salut de Catalunya.

Canal Salut és també una eina fonamental per impulsar i assolir els principals objectius del Pla de Salut 2012-2015, com ara són la promoció d'hàbits de vida saludable, la potenciació de la capacitat dels ciutadans per prendre decisions formades i informades sobre la cura de la pròpia salut, o la millora de l'accés dels ciutadans als serveis sanitaris, entre d'altres.

Data d'actualització: 10.05.2012